Goedkope vakantie Aanbiedingen

* Let op: vakantie aanbiedingen worden altijd beoordeeld op het moment van plaatsen, het zou kunnen zijn dat de vakantie deals veranderen. De reisaanbiedingen zijn beperkt beschikbaar en houdbaar. De redactie van ErrorFares.nl tracht zo spoedig mogelijk verlopen aanbod te verwijderen/wijzigen! Bekijk onderaan de pagina een volledig overzicht van de voorwaarden voor reisaanbiedingen op deze pagina.

Goedkope vliegticket deals:
De beste ticket aanbiedingen van de dag!

Aanvullend: Vorig jaar toonden wij nog wel eens de prijzen ex bagage, echter doordat deze kosten zo opgehoogd zijn, letten onze ticket-tippers op de lange reizen enkel nog maar op vluchten inc ruimbagage. Dit maakt de “vanaf prijs” natuurlijk hoger, maar je komt wel goedkoper uit!

Vakantie naar Rome in de zomervakantie?
6 daagse reis inclusief vlucht + hotel nu v.a. €197

Rome

Heerlijk zes dagen genieten in één van de mooiste steden van de wereld met zoveel prachtige monumenten, gebouwen en archeologie om te zien dat Rome door velen als een openluchtmuseum wordt genoemd. Maar hier houdt het natuurlijk niet op, een zeer prettig klimaat, heerlijk Italiaans eten en een echt shop-walhalla maakt Rome voor iedereen. Bekijk snel of deze vakantie in het midden van de schoolvakantie periode matcht, want deze tarieven zijn er enkel dit jaar!

Zomervakantie citytrip Sevilla
Lastminute tickets v.a. €49 p.p.!

sevilla

Sevilla, de prachtige Zuid-Spaanse stad in Andalusië met waanzinnige mooie architectuur, tientallen heerlijke Spaanse restaurants met fantastische wijn én natuurlijk altijd zonnig.

Deze lastminute tickets in de zomervakantie zijn voor aankomende week dus wees er snel bij!

Zomervakantie tickets Londen
Boek een retourtje vanaf Eindhoven v.a. €7 p.p.!

londen

Ja, je leest het goed, wij konden het ook niet geloven maar je vliegt dit jaar uniek voor maar €7 per persoon retour naar Londen in de zomervakantie. Dit zijn normaliter al absurd lage tarieven maar deze prijzen ook nog eens voor de schoolvakantie is complete waanzin. Dus wees er snel bij, want dat kom je nooit meer tegen!

Wat zijn de aanbiedingen van ErrorFares.nl?
Bij het speuren naar de beste Error Fares komen we zo af en toe ook hele, hele scherpe aanbiedingen tegen. Natuurlijk zonde om hier niets mee te doen. Daarom hebben we deze pagina opgezet. Een pareltje op het www, wat ons betreft. De allerbeste aanbiedingen op een rij. Wil je altijd op de hoogte blijven van de scherp geprijsde vliegtickets en vakanties die wij vinden? Schrijf je dan even in voor onze Error Fares Alert Mail!

*Voorwaarden bij de ticket- en vakantieaanbiedingen

  • Alle aanbiedingen die op deze pagina gerangschikt worden, zijn beperkt houdbaar en beschikbaar. ErrorFares.nl kan niet garanderen dat de tarieven die getoond worden op deze pagina ten alle tijden 100% accuraat zijn. De pagina wordt gedurende elke dag meerdere malen geüpdatet met de meest actuele prijzen.
  • De “vanaf / v.a.” aanbieding prijzen zijn exclusief de boekingskosten. Deze kosten worden echter wel bij elke deal specifiek benoemd voor een totaal overzicht van de kosten.
  • Niet elke deal is inclusief ruimbagage. Wanneer je ruimbagage wilt inchecken kan het daarom zijn dat er extra kosten in rekening gebracht worden. Wanneer ruimbagage wel is inbegrepen wordt dit expliciet benoemd.
  • Vliegticket deals zijn altijd op basis van 1 persoon, tenzij anders vermeld. Bij aanbiedingen inclusief verblijf is het aantal personen minimaal 2, maar het specifieke aantal personen wordt expliciet vermeld.