Goedkope vakantie Aanbiedingen

Goedkope vliegticket deals:
De beste ticket aanbiedingen van de dag!

* Let op: vakantie aanbiedingen worden altijd beoordeeld op het moment van plaatsen, het zou kunnen zijn dat de vakantie deals veranderen. De reisaanbiedingen zijn beperkt beschikbaar en houdbaar. De redactie van ErrorFares.nl tracht zo spoedig mogelijk verlopen aanbod te verwijderen/wijzigen! Bekijk onderaan de pagina een volledig overzicht van de voorwaarden voor reisaanbiedingen op deze pagina.

KLM Flexdeals voor 70+ bestemmingen!
Hoge korting + maximale flexibiliteit in omboeken!

klm flexdeals efa

Daaaaaaaaar is ie weer, de KLM Flexdeals actieperiode, inmiddels toch een beetje verworden tot de Werelddeal Weken van de Covidtijd. Van 13 tot 26 januari geeft KLM mooie kortingen op 70+ zeer gevarieerde bestemmingen met een minimaal geel reisadvies, uiteenlopend van Peru, Barbados, Singapore & Zanzibar tot New York, Miami & Lissabon, van Curacao via Muscat totaan Oslo. Kortom, in deze lijst met bestemmingen treft iedereen wel een bucketlist item aan, én belangrijk met zeer goede omboekvoorwaarden. Kijk snel of er iets tussenzit naar jouw hartenwens!  

Boek nu tickets Amsterdam – Rhodos in juni
Vlieg voor 8 dagen retour voor maar €84!

Rhodos

Lastminute naar deze prachtige stad in de woestijn?
Vlieg voor maar €12,- naar Marrakech voor een weekje!

marrakech

3 weken uitgebreid Colombia ontdekken?
Vlieg in  juni voor maar €349 naar Medellin!

Medellin

Wat zijn de aanbiedingen van ErrorFares.nl?
Bij het speuren naar de beste Error Fares komen we zo af en toe ook hele, hele scherpe aanbiedingen tegen. Natuurlijk zonde om hier niets mee te doen. Daarom hebben we deze pagina opgezet. Een pareltje op het www, wat ons betreft. De allerbeste aanbiedingen op een rij. Wil je altijd op de hoogte blijven van de scherp geprijsde vliegtickets en vakanties die wij vinden? Schrijf je dan even in voor onze Error Fares Alert Mail!

*Voorwaarden bij de ticket- en vakantieaanbiedingen

  • Alle aanbiedingen die op deze pagina gerangschikt worden, zijn beperkt houdbaar en beschikbaar. ErrorFares.nl kan niet garanderen dat de tarieven die getoond worden op deze pagina ten alle tijden 100% accuraat zijn. De pagina wordt gedurende elke dag meerdere malen geüpdatet met de meest actuele prijzen.
  • De “vanaf / v.a.” aanbieding prijzen zijn exclusief de boekingskosten. Deze kosten worden echter wel bij elke deal specifiek benoemd voor een totaal overzicht van de kosten.
  • Niet elke deal is inclusief ruimbagage. Wanneer je ruimbagage wilt inchecken kan het daarom zijn dat er extra kosten in rekening gebracht worden. Wanneer ruimbagage wel is inbegrepen wordt dit expliciet benoemd.
  • Vliegticket deals zijn altijd op basis van 1 persoon, tenzij anders vermeld. Bij aanbiedingen inclusief verblijf is het aantal personen minimaal 2, maar het specifieke aantal personen wordt expliciet vermeld.