Goedkope vakantie Aanbiedingen

Goedkope vliegticket deals:
De beste ticket aanbiedingen van de dag!

* Let op: vakantie aanbiedingen worden altijd beoordeeld op het moment van plaatsen, het zou kunnen zijn dat de vakantie deals veranderen. De reisaanbiedingen zijn beperkt beschikbaar en houdbaar. De redactie van ErrorFares.nl tracht zo spoedig mogelijk verlopen aanbod te verwijderen/wijzigen! Bekijk onderaan de pagina een volledig overzicht van de voorwaarden voor reisaanbiedingen op deze pagina.

KLM Flexdeals:
Hoge korting + maximale flexibiliteit in omboeken!

klm flexdeals efa screenshot

Daaaaaaaaar is ie weer, de KLM Flexdeals actieperiode, inmiddels toch een beetje verworden tot de Werelddeal Weken van de Covidtijd. Van 18 tot 24 november geeft KLM mooie kortingen op 25+ zeer gevarieerde bestemmingen met een minimaal geel reisadvies, uiteenlopend van Buenos Aires & Bogota tot Vancouver & Montreal, van Sint Maarten via Venetië totaan Warschau. Kortom, in deze lijst met bestemmingen treft iedereen wel een bucketlist item aan, én belangrijk met zeer goede omboekvoorwaarden. Kijk snel of er iets tussenzit naar jouw hartenwens!  

Vlieg voor maar €5,- naar de Schotse hoofdstad
Boek nu tickets voor een lang weekend Edinburgh vanaf Eindhoven!

edinburgh

Lastminute naar één van de mooiste steden van Europa?
Vlieg voor maar €7,- naar Sevilla voor een weekje!

sevilla efnl

Het is januari, het is koud, grijs & deprimerend
Gelukkig kan je van Eindhoven naar Malta voor maar €16!!

malta efnl

Weekje naar Toronto, het “New York van Canada”?
Boek nu tickets voor een uitgebreide citytrip va €295!

Toronto-Error-fares

Ontdek de Portugeze hoofdstad voor een prikkie!
Tickets Eindhoven – Lissabon va €23!

lissabon

Wat zijn de aanbiedingen van ErrorFares.nl?
Bij het speuren naar de beste Error Fares komen we zo af en toe ook hele, hele scherpe aanbiedingen tegen. Natuurlijk zonde om hier niets mee te doen. Daarom hebben we deze pagina opgezet. Een pareltje op het www, wat ons betreft. De allerbeste aanbiedingen op een rij. Wil je altijd op de hoogte blijven van de scherp geprijsde vliegtickets en vakanties die wij vinden? Schrijf je dan even in voor onze Error Fares Alert Mail!

*Voorwaarden bij de ticket- en vakantieaanbiedingen

  • Alle aanbiedingen die op deze pagina gerangschikt worden, zijn beperkt houdbaar en beschikbaar. ErrorFares.nl kan niet garanderen dat de tarieven die getoond worden op deze pagina ten alle tijden 100% accuraat zijn. De pagina wordt gedurende elke dag meerdere malen geüpdatet met de meest actuele prijzen.
  • De “vanaf / v.a.” aanbieding prijzen zijn exclusief de boekingskosten. Deze kosten worden echter wel bij elke deal specifiek benoemd voor een totaal overzicht van de kosten.
  • Niet elke deal is inclusief ruimbagage. Wanneer je ruimbagage wilt inchecken kan het daarom zijn dat er extra kosten in rekening gebracht worden. Wanneer ruimbagage wel is inbegrepen wordt dit expliciet benoemd.
  • Vliegticket deals zijn altijd op basis van 1 persoon, tenzij anders vermeld. Bij aanbiedingen inclusief verblijf is het aantal personen minimaal 2, maar het specifieke aantal personen wordt expliciet vermeld.