Transavia sale 2024 v.a. €47

Ben jij op zoek naar de beste Transavia sale aanbiedingen? Dan ben je op exact de juiste plek! Transavia heeft meerdere soorten actie campagnes die niet altijd een bijzondere naam hebben zoals bij bijvoorbeeld KLM maar dat maakt Transavia ticket sale er helemaal niet minder om met tickets v.a. €47. Snel de Transavia sale bekijken? Klik hier

Tijdens deze sale bij Transavia kan je naar een heel breed spectrum aan bestemming, van Marrakech via Santorini tot Riga naar Reykjavik met tientallen ertussen in! Mis niet de kans om je heel scherp geprijsde Transavia aanbiedingen te scoren! Op deze pagina tref je alle informatie over sale bij Transavia, zowel de huidige als alle andere acties!

Mis nooit meer de Transavia ticket sale!

De beste Transavia vliegtickets op een rij.

Transavia Sale 2024

We waarschuwen je alvast: als je eenmaal naar de meer dan 50 bestemmingen in deze waanzinnige actie bij Transavia hebt gezien dan kan je niet anders dan er tenminste één bestemming vast te leggen.

Om ervoor te zorgen dat je de beste Transavia deals niet mist kan jij je inschrijven voor de Error Fare Alert en wij zorgen ervoor dat je voortaan enkel vakanties & tickets met korting koopt. Wij updaten dagelijks de content zodat er geen dag voorbij gaat met acties zoals van Transavia, TUI, KLM en nog veel meer. Dus meld je aan voor de Error Fare Alert- en wij zorgen ervoor dat nooit meer een Transavia Sale hoeft te missen!

Schrijf je in voor de Error Fare Alert en betaal nooit meer teveel voor je tickets & vakanties!

 

Liever gewoon meteen de Transavia vliegtickets bekijken? Hieronder kan je via via de knop meteen alle Transavia aanbiedingen in de lopende actie bekijken of scroll verder naar beneden om te lezen over onze favoriete ticket deals of de voorwaarden te door te nemen!

Reisdatum: Vele reisdata te boeken | De actie loopt voor twee weken van 9  tot en met 22 januari 2024.
Voor het laatst gecheckt op 09 januari 2024.

Sale Transavia aanbiedingen: de beste deals in de actie!

Vliegtickets Eindoven – Sevilla v.a. €47

Vliegtickets Eindhoven – Marrakech v.a. €47

Vliegtickets Eindhoven – Praag v.a. €47

Wanneer Transavia sale 2024?

De Transavia actie is momenteel live! De Transavia aanbiedingen zijn voor 14 dagen te boeken vanaf 9 januari 2024 tot 23 januari 2024.

Transavia heeft doorgaans vier keer per jaar een actie waarvan er één of twee vaak wat specifieker zijn over bijvoorbeeld het wintersport aanbod. Schrijf je in voor de Error Fare Alert en blijf op de hoogte van niet alleen alle Transavia acties maar ook van andere luchtvaartmaatschappijen zoals de KLM Real Deal Dagen 2023 en de TUI Ticket Sale.

Voorwaarden Transavia aanbiedingen

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op de Transavia vliegticket aanbiedingen tijdens de campagne.

 • De campagne loopt voor 21 dagen vanaf januari 2024.
 • Voor welke periode kan je een aanbiedingen van Transavia boeken? Dit verschilt per bestemming en kan je zien bij het bekijken van de deals.
 • Voor de rest zijn eigenlijk de normale Transavia ticket voorwaarden van toepassing. Voor de uitgebreide versie kan je het beste de voorwaarden van Transavia raadplegen.

*Voorwaarden bij de ticket- en vakantieaanbiedingen

 • Alle aanbiedingen die op deze pagina gerangschikt worden, zijn beperkt houdbaar en beschikbaar. ErrorFares.nl kan niet garanderen dat de tarieven die getoond worden op deze pagina ten alle tijden 100% accuraat zijn. De pagina wordt gedurende elke dag meerdere malen geüpdatet met de meest actuele prijzen.
 • De “vanaf / v.a.” aanbieding prijzen zijn exclusief de boekingskosten. Deze kosten worden echter wel bij elke deal specifiek benoemd voor een totaal overzicht van de kosten.
 • Niet elke deal is inclusief ruimbagage. Wanneer je ruimbagage wilt inchecken kan het daarom zijn dat er extra kosten in rekening gebracht worden. Wanneer ruimbagage wel is inbegrepen wordt dit expliciet benoemd.
 • Vliegticket deals zijn altijd op basis van 1 persoon, tenzij anders vermeld. Bij aanbiedingen inclusief verblijf is het aantal personen minimaal 2, maar het specifieke aantal personen wordt expliciet vermeld.

Op zoek naar iets anders dan de sale Transavia 2024?

Er bestaan meer luchtvaartmaatschapijen, sale acties en goedkope vakantie aanbiedingen dan bij KLM. Bekijk de volgende opties voor zeer scherp geprijsde deals en tickets!

 • De campagne loopt voor 14 dagen vanaf .. september tot aan .. september.
 • Voor welke periode kan je een Real Deals van KLM boeken? Dit verschilt per regio:
  – Het Caribisch gebied: 9 september 2022 t/m 31 mei 2023 (m.u.v. 17 t/m 26 december)
  – Europa: 18 september 2022 t/m 31 maart 2023
  – Noord-Amerika: 22 september 2022 t/m 30 april 2023 (m.u.v. 14 t/m 27 december)
  – Latijns-Amerika: Lima: 1 november 2022 t/m 30 juni 2023 (m.u.v. 15 t/m 26 december), Panama-Stad: 1 februari t/m 30 juni 2023
  – Afrika: 9 september 2022 t/m 30 juni 2023 (m.u.v. 15 t/m 26 december)
  – Midden Oosten / Azië : 9 september 2022 t/m 30 juni 2023 (m.u.v. 15 t/m 26 december)
 • Op de meest voordelige variant van de tickets (de light versie) zit nog geen ruimbagage inbegrepen, vanaf het “standaard tarief” wel. Bekijk de volledige voorwaarden omtrent-

Sale bij KLM: Real Deal Dagen 2024

Bekijk de TUI Ticket Sale & andere TUI deals 

Goedkope vakantie bestemmingen

Goedkope zomervakantie 2023 aanbiedingen

Goedkope herfstvakantie 2023 aanbiedingen