Error Fare

Wat zijn Error Fares?

Error Fares zijn prijsfouten op sites in de reiswereld. Als je er op tijd bij bent kun je dus voor een prikkie op reis. Zo kan het zomaar zijn dat je voor €50 naar New York vliegt of voor €3,38 per nacht in een 5 sterrenhotel aan de Franse kust kunt verblijven. Schrijf je dus snel in en ontvang gratis en vrijblijvend de laatste Error Fares in je mailbox.

Error Fares score

Een Error Fare is een prijsfout op een site van een vliegtuigmaatschappij, reisbureau of hotel. Maar soms is het niet helemaal duidelijk of het gaat om een kapitale prijsfout, een klein prijsfoutje of gewoon een hele… hele scherpe aanbieding. Om dit voor jou inzichtelijk te maken hebben wij de Error Fare Score in het leven geroepen. Wij analyseren de Error Fare prijs en op basis hiervan berekenen wij per deal een Error Fare Score.

Screen Shot 2018-01-12 at 13.20.35

” Het grote geheim van de wereldreizigers? Van de globetrotters, die maar blijven reizen zonder er krom voor lijken te liggen? Schrijf je in op Error Fares, ontdek het geheim en reis zelf de wereld over! ”

Wat levert het me op?
Error Fares zijn online fouten op sites in de reisbranche. De prijzen kunnen dus belachelijk laag zijn. Voorbeelden? Wat denk je van een retourtje Bangkok voor €190? Of een Frans vijfsterrenhotel voor €3,38 per nacht?
Hoe vaak krijg ik Error Fares Alerts?
Wanneer wij een Error Fare voor je spotten mailen we deze zo snel mogelijk naar onze abonnees. Dit zal gemiddeld 1 keer per 2 weken het geval zijn.
Wat moet ik doen om een Error Fare te boeken?
Wat je zeker niet moet doen is er teveel online kabaal over gaan maken. De reisbranche is op hun hoede wat betreft Error Fares. Erover Twitteren of op Facebook posten vergroot de kans dat ze de Error Fare ontdekken en verwijderen.