Zomervakantie aanbiedingen

Let op: de aanbiedingen zijn beperkt beschikbaar en houdbaar. De redactie van ErrorFares.nl tracht zo spoedig mogelijk verlopen aanbod te verwijderen/wijzigen!

Goedkope vliegtickets zomervakantie 2019:
6x diverse bestemmingen om van te smullen!

Voordelige zomervakantie aanbieding?

Vlieg naar Venetie v.a. €92,-

14 dagen noord Italie: maak een tour van Venetie, Milaan en Turijn! Volgens sommige is Venetië zelfs de mooiste stad op aarde. Omring jezelf met de wonderen van de Rennaissance. Het zeer diverse Milaan staat vol met fantastische architectuur en oeroude schatten omtrent religie en de Italiaanse cultuur, en shoppen! Maak je warme zomervakantie nog gevarieerder met deze moderne stad omringt met hoge bergen. Bezoek het befaamde Egyptisch Museum, één van de statige paleizen en geniet natuurlijk van de echte Italiaanse keuken.

Goedkope zomervakantie vlucht:

Dusseldorf – Taipei v.a. €475,-

De zonnige zomer heerst natuurlijk ook in Taipei!
Tempels, night-markets, wolkenkrabbers en leuke wijken, Taipei heeft het allemaal. Hier ontmoeten moderniteit en traditie elkaar met een vriendelijk onthaal. Deze mega stad is namelijk dol op innovatie en groei maar heeft ook veel respect voor de natuur. Taiwan is grotendeels nog een onontdekt paradijs, je zult hier dan ook niet snel overspoelt worden door toeristen.
Tel daar de bijzonder vriendelijke bevolking bij op en je maakt de reis van je leven.

Ticket aanbiedingen zomervakantie:

Brussel – Beijing v.a. €498,-

De hoofdstad van het verleden en de toekomst? Ontdek Beijing, waar moderniteit samenvalt met een al eeuwenoude metropool. Van de Verboden Stad, de Chinese Muur en het Zomerpaleis tot de bizarre grootte van het Tiananmenplein, de ongelofelijke hoeveelheid mensen en het metersgrote portret van Mao, overal in de stad ervaar je hoe gigantisch het land het echt is. Geloof mij, ik  (Tim van de mails) heb zelf een maand door China heen gereisd, als ik zeg dat Beijing een stad is die je mee moet maken in de 21e eeuw! Boek nu zomervakantie tickets voor een prachtige prijs!

Zomervakantie vliegtickets:

Eindhoven – Valencia v.a. €119,-

Op de valreep naar Valencia! Zomervakantie deal vol met culturele indoor en ontspannen outdoor activiteiten, strandwandelingen onder de gloed van de zonsondergang en tijdens de siesta  in een prachtig museum. Valencia wordt ook wel de stad van de kunst en de wetenschap genoemd, denk dan bijvoorbeeld aan de absolute parel: het wereldberoemde Ciudad de las Artes y las Ciencias, de nr.1 must see is in de stad, maar daarnaast ook de Museo de Bellas Artes (Het museum voor de schone kunst).
Heerlijk vertoeven tijdens de hete zomer dus!

Zomervakantie aanbiedingen:
de mooiste schoolvakantie deals in de zomer!

In de zomervakantie vliegen? Bekijk de deal:

Eindhoven – Londen v.a. €43,-

Wellicht wel de stad in Europa met de meeste activiteiten om je tijdens een citytrip te vermaken: Londen! Vlieg nu voor 5 dagen naar de grootste stad van Europa tijdens de zomervakantie om te shoppen in o.a. Harrods, aanschouw de fantastische werken van o.a. Turner (persoonlijke favoriet) in de Tate Modern, vergeet het British National Museum en stroll door het prachtige Hyde Park.

Zomervakantie ticket:

Amsterdam – Pula Kroatie v.a. €161,-

Boek nu g deze ideale zomervakantie vlucht naar Pula, Kroatië voor maar €161! Je krijgt hiervoor maar liefst 11 dagen de tijd om deze parel van een bestemming ontdekken. Velen bezoeken Kroatië vanwege het de rijke historie, de ongerepte natuur & haar prachtig heldere, turquoise gekleurde Adriatische zee. Vlieg nu direct vanuit Amsterdam en maak jou zomer compleet!

Liever niet in de zomervakantie reizen?

Bekijk de beste en voordeligste vakantie & ticket deals:

De allerbeste aanbiedingen voor de herfstvakantie:

De zomervakantie deals ErrorFares.nl:
Error Fare deals zijn natuurlijk volledig random. Het vinden van deze foute ticket tariefjes wordt steeds lastiger door onder andere betere technische systemen met een kleinere foutmarge. Echter, de redactie van ErrorFares is altijd met goede moed, veel koppen koffie en vliegensvlugge vingers op zoek naar de beste vakantie en ticketdeals! Tijdens deze zoektocht naar al maar lagere prijzen voor jouw volgende trip kwamen onze dealspeurders prachtige aanbiedingen tijdens de duurste vakantie periode van het jaar! Op deze pagina tref je de beste vakantie aanbiedingen zodat jij een goedkope zomervakantie tegemoet gaat!

*Voorwaarden bij de ticket- en vakantieaanbiedingen

  • Alle aanbiedingen die op deze pagina gerangschikt worden, zijn beperkt houdbaar en beschikbaar. ErrorFares.nl kan niet garanderen dat de tarieven die getoond worden op deze pagina ten alle tijden 100% accuraat zijn. De pagina wordt gedurende elke dag meerdere malen geüpdatet met de meest actuele prijzen.
  • De “vanaf / v.a.” aanbieding prijzen zijn exclusief de boekingskosten. Deze kosten worden echter wel bij elke deal specifiek benoemd voor een totaal overzicht van de kosten.
  • Niet elke deal is inclusief ruimbagage. Wanneer je ruimbagage wilt inchecken kan het daarom zijn dat er extra kosten in rekening gebracht worden. Wanneer ruimbagage wel is inbegrepen wordt dit expliciet benoemd.
  • Vliegticket deals zijn altijd op basis van 1 persoon, tenzij anders vermeld. Bij aanbiedingen inclusief verblijf is het aantal personen minimaal 2, maar het specifieke aantal personen wordt expliciet vermeld.