Error Fares introduceert de ErrorFare Score

Een Error Fare is een prijsfout op een site van een vliegtuigmaatschappij, reisbureau of hotel. Maar soms is het niet helemaal duidelijk of het gaat om een kapitale prijsfout, een klein prijsfoutje of gewoon een hele… hele scherpe aanbieding. Om dit voor jou inzichtelijk te maken hebben wij de Error Fare Score in het leven geroepen. Wij analyseren de Error Fare prijs en op basis hiervan berekenen wij per deal een Error Fare Score:

EFscore 1
Error Fare Score 1:

ALARM! Dit zijn de echt prijsfouten, hiervoor laat je alles uit je handen vallen en boek je! Voorbeeld: Voor € 25,- naar Bali.

 

 

EFscore 2
Error Fare Score 2:

Dit kan een prijsfoutje zijn, of gewoon echt een gierig goede deal. Eigenlijk te mooi om waar te zijn, maar toch zo bedoeld door de aanbieder. Maar het is en blijft een buitenkansje, dus ons advies: gewoon boeken! Voorbeeld: Retourtje Hawaii voor 250,- euro.

 

 

EF score 3
Error Fare Score 3:

Dit zijn deals die we wel een tegenkomen en waarvan we twijfelen of we ze door moeten zetten. Maar ja er kan zomaar iets tussen zitten dat je bevalt en wie zijn wij dan om jou dit dealtje te onthouden. Daarom vermelden we ze wel. Voorbeeld: Stedentrip naar Barcelona voor 100,- euro.

 

 

Vanaf nu vermelden we bij al onze Error Fares de Error Fare Score met een handig icoontje (in onze mails) of in tekst op onze Social Media kanalen.