7 Toffe spots in New York City

DUMBO

DUMBO

Down Under the Manhattan Bridge Overpass! Net aan de overkant aan de Brooklynzijde. Wandel over de Brooklyn Bridge naar deze fotogenieke wijk.

Brooklyn bridge

Brooklyn Bridge

Wandel vanaf DUMBO over de Brooklyn Bridge naar Manhattan terug. Je loopt nu met je gezicht richting de machtige skyline van de stad.

Williamsburg

Williamsbrug

Ga heerlijk op een terrrasjes zitten in deze levendige wijk aan de Brooklyn zijde. Je vind hier niet de hoogbouw die je gewend bent van Manhattan en hierdoor heeft een een fijne ‘Europese’ vibe met veel meer cultuur dan je in eerste instantie zou verwachten.

****

****

1WTC

One World Trade Center

De bijzondere geschiedenis van dit gebouw wordt al direct duidelijk wanneer je je op het plein aan de voet van deze gigant bevind. Je vind hier veel herinneringen en het 9/11 museum. One World Trade Center herbergt het hoogste observatiedek van de stad.

top of the rock view

Top of the Rock

Kijk van boven op een van de hoogste gebouwen in New York naar de machtige skyline. De extratje dat je hier hebt is dat je ook de hoogste gebouwen (One World Trade Center en Empire State Building) van Manhattan kunt zien.

St Marks Place, East Village, Manhattan

East Village

Het voelt aan als een stadje in de stad New York, of beter gezegd een dorpje. Als foodie ben je hier aan het goede adres, en zal je je hart op kunnen halen met de vele specialiteiten restaurants.

****

Booking.com